Ondersteuning in jouw heling

Activeer jouw natuurlijk vermogen tot herstel en ontwikkeling.
Ontdek hier het aanbod ondersteunende diensten en producten.

Holistische coaching

De doelstelling van de therapie is jouw vermogen tot zelfherstel en zelfregulatie te activeren, te stimuleren, en te ondersteunen, tijdens de begeleiding/behandeling als daarbuiten.

Via gesprek, meting en behandeling krijgen we zicht op de problematiek/uitdaging/wens. Enerzijds richten we op het loslaten van oude ballast, geestelijk, mentaal, emotioneel en fysiek. Tegelijk richten we ons op het spontaan scheppen van nieuwe, wenselijke en ondersteunende patronen en houdingen op al deze niveaus. Ook de omgeving speelt in het proces een cruciale rol.

Reiki

Rust, ontspanning, inzicht, helderheid en bevrijding zijn het spontane gevolg van levensenergie die terug heerlijk door je systeem stroomt.

Lever zuivering

Ontgift op diepgaande en comfortabele wijze van alle opgeslagen toxines en stenen in de lever.

Dit is een voorwaarde om tal van aandoeningen oorzakelijk te helen en je gezondheid en ontwikkeling in eigen handen te nemen.

Vitaal water en een harmonische omgeving

Water speelt een belangrijke rol in ons leven. De plek waar we wonen ook. Beide kunnen belangrijke bronnen van stress zijn. Voor de BLIJVENDE energetische transformatie van gebouwen en omgeving, en de vitalisering van het leidingwater maak ik dankbaar gebruik van de Aqwavit technologie.

Transformatie van e-smog

Electromagnetische straling kent tal van voordelen die je het leven gemakkelijker maken. De verschillende soorten straling zijn echter zeer nefast voor natuurlijke processen in ons en in de natuur.

De ernstige gevolgen worden steeds duidelijker aangetoond. Leer daarom op een bewuste manier met deze technologieën omgaan. Het is een verademing en krachtige ondersteuning om ook de Penta Power technologie in te zetten bij het transformeren van electro-magnetische straling in je leven.

Stimulering van het zelfhelend vermogen

Ter ondersteuning van je ontwikkeling en zelfherstel zet ik deze energetische druppels in. Drops 15 zijn een reeks geavanceerde middelen ontwikkeld uit de nieuwste inzichten uit de kwantumfysica.

Het brede begrip van biologie en kwantumfysica resulteert in middelen die ons vermogen tot zelfherstel intens kunnen activeren en stimuleren.