Activiteiten

Holy Well op Festival: Positief verbinden - 15 augustus 2022

Gepost op 12 Juli 2022

‘Positief Verbinden’

Dat is de titel van het festival van TIMTOM Podcast op maandag 15 augustus. Humor, interessante ondernemingstips, heling, ecologie, … En dat op het terrein van vzw Dwarsligger te Melle. Redenen genoeg om dit festival te ondersteunen:
Daarom is Holy Well van de partij.
Ontdek op ‘Positief Verbinden’ een oorzakelijke totaalaanpak, en krachtige technologieën om je gezondheid en vitaliteit een intense boost te geven.
 
Van Harte welkom om je op een gezonde manier nieuw te verbinden!

Info en tickets: www.timtompodcast.com/festival

Meditatiereeks verzorg jezelf - najaar 2022

Gepost op 12 Juli 2022

Heb je het gevoel dat je je hoofd niet stil krijgt? Ben je almaar bezig, maar voel je weinig energie en plezier? Wil je wel verandering, maar lukt het je moeilijk om die vol te houden?

Via deze meditatiereeks ben jij zelf terug de bestuurder van je leven in de richting die voor jou goed voelt.

Bosbaden - najaar 2022

Gepost op 12 Juli 2022

Wist je dat je ook een bad van het bos kan nemen? In Japan doen ze dat op doktersvoorschrift. Daar heet het ‘Shinrin Yoku’. Dompel al je zintuigen onder in de geuren, kleuren, geluiden en uitzichten die de natuur je schenkt. Je hoofd wordt stil, je lichaam ontspant, je komt helemaal in het hier en nu. Ontdek jezelf en de natuur op een nieuwe manier, vol verwondering.

Workshop vernieuw, verjong, vitaal!

Gepost op 12 Juli 2022

Leer in deze workshop de invloed van kwantumfysica op je leven kennen, begrijpen en toepassen.

Ontdek krachtige technologieën, gebaseerd op deze wetenschap, om je gezondheid en vitaliteit een intense boost te geven.

Deze technologieën neutraliseren de mogelijke negatieve effecten van straling (e-smog) en versterken je eigen energetisch veld (penta-power.com). Je krijgt ook praktische tips om op een gezonde manier met straling om te gaan.

Je ervaart hoe je met specifieke kwantuminformatie je zelfhelend vermogen kunt stimuleren op oorzakelijk vlak (drops15.com).

Je ontdekt hoe je de energetische ballast in je leef- en werkomgeving kunt neutraliseren en de ruimte rondom jou in een krachtplek kunt veranderen (aqwavit.com).

Sam Deraeve is werkzaam als holistisch therapeut (holywell.be). Zijn passie ligt in het stimuleren van het zelfhelend vermogen van mensen, dieren, planten, boerderijen en bedrijven.

Zaterdag 3 September 2022 om 14:00u in de Steinerschool Brugge.
Astridlaan 86 te Assebroek
Reserveren vóór 29 Augustus via kaneel@protonmail.com

€15,00 cash, ter plaatse te betalen.

Healthy home happenings

Gepost op 12 Juli 2022

Zin om jezelf eens goed te ontspannen en op te laden? Zin in een leven vol verjonging, vitaliteit en schoonheid? Zin om dat in een gezellige omgeving te delen met vrienden/vriendinnen, familie, kennissen en/of collega’s?

Organiseer dan een Healthy Home Happening van Holy Well. In plaats van een avond over koetjes en kalfjes hebben we het gezellig samen over gezondheid, verjonging en vernieuwing.

In jouw warm huiselijke setting ontdek je samen met je vrienden het unieke gamma aan oplossingen en behandelingen van Holy Well om jouw gezondheid en immuniteit van binnenuit een intense boost te geven.

Vernieuw, verjong, verbeter, vitaal!

Een moment voor jouw gezondheid en schoonheid… zo welkom, zo eenvoudig.