Cursussen, lezingen, workshops, ...

Lezing:
In je kracht met gezond water in een vitale omgeving.

Wat is water? En wat is gezond water? Een levensbelangrijke vraag.
Vele theorieën doen de ronde over welk water je best drinkt, hoe je water best behandelt, wat belangrijk is, wat niet. Het is geen eenduidig verhaal.

Na jarenlang onderzoek en ervaring rond water en verschillende behandelingssystemen was ik in staat een deskundige mening te vormen omtrent water en gezondheid. De conclusies zijn tot op heden enkel bekrachtigd. Sinds 2017 ben ik van de ‘rivieren aan mogelijkheden’ in de oceaan beland. M.a.w. thuisgekomen.

“Water leerde me dat de energetische component veel belangrijker is dan de chemische samenstelling.”

Mijn onderzoek leidde tot bij AQwaTech. Een West-Vlaams bedrijf dat op het vlak van water- en omgevingsbehandeling uitzonderlijk werk verricht.

Neem plaats en leer in deze online voordracht hoe water jouw gezondheid en bewustzijn oorzakelijk en diepgaand kan ondersteunen.

Je ontdekt de eigenschappen van water in holistisch perspectief.

Je krijgt inzicht in de voor- en nadelen van verschillen technieken om water te behandelen  waardoor je met het water in jouw leven op een gezonde en vitale manier om kan gaan.

“Hoe langer ik met water werk, hoe groter mijn ontzag voor dit element.”
 

PRAKTISCH

 

Dinsdag 7 mei ’24 van 19u30 tot rond 21u30 @ EKOPLAZA Brugge

Prijs: € 12 of € 30 voor een reeks van drie lezingen rond water, de lever en straling.

 

Zaterdag 18 maart ’24 van 10u tot 12u online @ Avalonhoeve

Incl. 30 min ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Met replay nadien.

Prijs: €25 (incl. replay en slides)

 

Zaterdag 25 mei ’24 van 12u30 tot 14u @ Wake Up fest Watou

Wens je deze lezing bij jou te organiseren?

 
“Water het nieuwe goud? Voor mij is het altijd al goud geweest.”

 

 

 

“Ik wil je graag hartelijk bedanken voor deze bijzonder boeiende, verhelderende, duidelijke en mooi geïllustreerde lezing. Hierdoor ben ik overtuigd voor het aanschaffen van de AQwaVit Water Vitaliser als eerste stap richting het vitaliseren van het water in en rond ons huis.”

– Sarah Debliek

Online lezing: Zuiver je lever, leef je Leven!

Zaterdag 23 maart ’24

Heb je het gevoel diep vermoeid te zijn en toch almaar door te moeten doen? Doe je al jaren van alles voor je gezondheid maar kom je slechts moeizaam of tijdelijk tot verbetering? Ben je soms streng en hard voor jezelf? Ervaar je boosheid, frustratie, tekort aan tijd, liefde, geld, …? 

“Er is niets mis met jou, je lever zit verstopt.”

Ontdek tijdens deze voordracht de meest fundamentele en bevrijdende fysieke kuur die je jouw lichaam én het klimaat kan schenken. Je kan zelf aan de slag met het zuiveren van je lever en weet je hoe je je lever ook zuiver houdt. Je verlost jezelf van diep ingesleten verhardingen, blokkades en overtuigingen die je weerhouden om los te laten en te stromen. 

“Zijn fysiek en mentaal welzijn jouw prioriteit? 

Dan is deze voordracht onmisbaar.”

PRAKTISCH

Zaterdag 23 maart ’24 van 10u tot 12u

Incl. 30 min ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen (tot 12u30).

Met replay nadien.

Prijs: €25 (incl. replay en slides)

“Het hebben van een schone lever, staat gelijk aan een nieuw leven”.

– Dr.Morritz

Meer info

Je lever is de zetel van al je vitale processen. Het is de biochemische fabriek die alle cellen van je hele lichaam voorziet van de juiste hoeveelheid en soort voeding. Het is de energiecentrale van jouw leven. Vitaliteit, levenslust, creativiteit, zacht zijn – en opkomen voor jezelf, gezond ritme, gezonde eetgewoonten, … allemaal zijn ze het gevolg van een gezonde en zuivere lever.

Langdurige stress door destructieve gedachten, emoties, levensstijl en/of  voedingspatroon vormen galstenen in je lever.

Kies voor Jezelf. Zuiver je Lever. Leef je Leven!

“Met een door galstenen verstopte lever is geestelijke groei en een vitaal leven niet mogelijk.”

Online lezing: Leef vitaal en gezond
in een wereld vol elektromagnetische straling

Zaterdag 2 maart ’24 – Helaas afgelopen  – bestel de replay!

Tijdens deze online voordracht kom je alles te weten over de aanwezigheid van elektromagnetische straling en de mogelijke gezondheidseffecten ervan. Je krijgt advies hoe je makkelijk zelf straling kan beperken en zo jezelf en je gezin optimaal beschermt.

Je ontdekt hoe je de overgebleven straling kan transformeren met de Penta Power technologie en een omgeving creëert waarin je vitaal, energiek en gezond kan leven.

“Zijn fysiek en mentaal welzijn jouw prioriteit? 

Dan is deze voordracht onmisbaar.”

PRAKTISCH

Zaterdag 2 maart ’24 van 10u tot 11u30

Incl. 30 min ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen (tot 12u).

Met replay nadien.

Prijs: €25 (incl. replay en slides)

“Wordt wakker te midden van de energiecrisis in onze gezondheid.”

Meer info

Elektromagnetische straling is niet meer uit ons leven te denken. Het is altijd en overal aanwezig. Maar je kan het niet zien, ruiken, proeven, …

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich in een razendsnel tempo. Dit brengt heel wat mogelijkheden en comfort met zich mee. Maar dit comfort heeft helaas ook een keerzijde.

Slaap-, energie-, gezondheidsklachten en klimaatuitdagingen zijn norm geworden. En wij zijn betrokken partij, mens, dier, plant en leefomgeving.

Het is dus belangrijk dat we ons bewust worden van de aanwezigheid van de “stralingsbronnen” en dat we verantwoord omspringen met de huidige technologieën.

Meditatiereeks verzorg jezelf

Heb je het gevoel dat je je hoofd niet stil krijgt? Ben je almaar bezig, maar voel je weinig energie en plezier? Wil je wel verandering, maar lukt het je moeilijk om die vol te houden?

Via deze meditatiereeks ben jij zelf terug de bestuurder van je leven in de richting die voor jou goed voelt.

Bosbaden

Wist je dat je ook een bad van het bos kan nemen? In Japan doen ze dat op doktersvoorschrift. Daar heet het ‘Shinrin Yoku’. Dompel al je zintuigen onder in de geuren, kleuren, geluiden en uitzichten die de natuur je schenkt. Je hoofd wordt stil, je lichaam ontspant, je komt helemaal in het hier en nu. Ontdek jezelf en de natuur op een nieuwe manier, vol verwondering.

Workshop vernieuw, verjong, vitaal!

Leer in deze workshop de invloed van kwantumfysica op je leven kennen, begrijpen en toepassen.

Ontdek krachtige technologieën, gebaseerd op deze wetenschap, om je gezondheid en vitaliteit een intense boost te geven.

Deze technologieën neutraliseren de mogelijke negatieve effecten van straling (e-smog) en versterken je eigen energetisch veld (penta-power.com). Je krijgt ook praktische tips om op een gezonde manier met straling om te gaan.

Je ervaart hoe je met specifieke kwantuminformatie je zelfhelend vermogen kunt stimuleren op oorzakelijk vlak (drops15.com).

Je ontdekt hoe je de energetische ballast in je leef- en werkomgeving kunt neutraliseren en de ruimte rondom jou in een krachtplek kunt veranderen (aqwavit.com).

Sam Deraeve is werkzaam als holistisch therapeut (holywell.be). Zijn passie ligt in het stimuleren van het zelfhelend vermogen van mensen, dieren, planten, boerderijen en bedrijven.

Deze workshop wordt op aanvraag georganiseerd. 

Healthy Home Happenings

Zin om jezelf eens goed te ontspannen en op te laden? Zin in een leven vol verjonging, vitaliteit en schoonheid? Zin om dat in een gezellige omgeving te delen met vrienden/vriendinnen, familie, kennissen en/of collega’s?

Organiseer dan een Healthy Home Happening van Holy Well. In plaats van een avond over koetjes en kalfjes hebben we het gezellig samen over gezondheid, verjonging en vernieuwing.

In jouw warm huiselijke setting ontdek je samen met je vrienden het unieke gamma aan oplossingen en behandelingen van Holy Well om jouw gezondheid en immuniteit van binnenuit een intense boost te geven.

Vernieuw, verjong, verbeter, vitaal!

Een moment voor jouw gezondheid en schoonheid… zo welkom, zo eenvoudig.

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!