AQwaVit Water Vitaliser

Vitaal water en een harmonische omgeving.

AQwaVit Water Vitaliser

Water krijgt al langere tijd belangrijke aandacht in mijn leven. Ik ontdekte wat de kwaliteit van water kan betekenen voor onze gezondheid en welzijn. Ik kan intens ervaren en genieten van hoe water zich beweegt, hoe de trillingen en draaikolken met elkaar in interactie gaan… Ik ontdekte hoe verschillende systemen de kwaliteit van water, en zo van ons leven beïnvloeden.  Mijn ontdekkingstocht stroomde vanzelf tot bij de AqwaVit water vitaliser.

De Aqwavit technologie werkt via het leidingwater op de hele leefomgeving. Ze brengt het water tot zeer hoge energetische waarden (boviswaarde van het water en de omgeving stijgt tot meerdere miljoenen). De oude energetische ballast in het water wordt gewist en er wordt nieuwe informatie toegevoegd die het zelfhelend vermogen van mens, dier en plant intens ondersteunt.

Initieel was de vitalisering en zuivering van het water mijn grootste focus. Maar toen ik zag en ervoer wat de Aqwavit Water Vitaliser doet voor de omgeving veranderde mijn perspectief.

Gezond, vitaal water is belangrijk!

Maar een energetisch zuivere leefomgeving én vitaal water nog veel belangrijker ter ondersteuning van harmonische ontwikkeling.

Maak kennis met deze vernieuwende toepassingen uit de kwantumfysica ter ondersteuning van mens, dier en plant.

Werking en onderdelen AQwaVit

De natuurwetenschap kwantumfysica leert ons dat alle materie is opgebouwd uit, en verandert door energie en informatie.

Dit gepatenteerde toestel werkt dus op twee gebieden. 

Het harmoniseert de leef- of werkomgeving tot zeer hoge energetische waarden en het maakt hiervoor dankbaar gebruik van het leidingwater als informatiedrager.

Het toestel zelf vraagt een minimum aan elektriciteit en genereert een actief kwantumfysisch velt dat alle energetische ballast neutraliseert. Het bouwt een groot veld op van een diameter van ongeveer 60 vierkante meter.

De informatie die aan het leidingwater wordt toegevoegd versterkt dit veld via alle leidingen die door het huis lopen.

Installatie AQwaVit

De Aqwavit is zeer eenvoudig zelf op elke waterleiding te installeren (stadswater, regenwater, putwater, buis in kunststof, koper, staal). Ze vraagt geen onderhoud en is eenvoudig te verhuizen.

Installeer de Aqwavit net na de waterteller of net na de pomp die het regen- putwater oppompt.

Wanneer je een ontkalker hebt plaats je de Aqwavit net daarna (water behandeld met de Aqwavit zorgt ervoor dat kalk verzacht en bijna niet meer aanslaat (zie webinar).

AQwaVit Industrial Home Cleanse

Het leidingwater wordt gevitaliseerd

Initieel was de vitalisering en zuivering van het water mijn grootste focus. Maar toen ik zag en ervoer wat de Aqwavit Water Vitaliser doet voor de omgeving veranderde mijn perspectief. Gezond water is belangrijk! Maar een energetisch zuivere leefomgeving én vitaal water nog veel belangrijker ter ondersteuning van harmonische ontwikkeling.

Energetische transformatie van gebouwen en omgeving.

Dit gepatenteerde toestel werkt dus op twee gebieden. Het harmoniseert de leef- of werkomgeving tot zeer hoge energetische waarden en het maakt hiervoor dankbaar gebruik van het leidingwater als informatiedrager. Het toestel zelf vraagt een minimum aan elektriciteit en genereert een actief kwantumfysische velt dat alle energetische ballast neutraliseert. Het bouwt een groot veld op van een diameter van ongeveer 60 vierkante meter. De informatie die aan het leidingwater wordt toegevoegd versterkt dit veld via alle leidingen die door het huis lopen.

Alle disharmonie die op een plek aanwezig is, zowel geopatisch als metafysisch,  wordt blijvend geneutraliseerd. 

Kwantumfysica

De natuurwetenschap kwantumfysica leert ons dat alle materie is opgebouwd uit, en verandert door energie en informatie. Dit gepatenteerde toestel werkt dus op twee gebieden. Het harmoniseert de leef- of werkomgeving tot zeer hoge energetische waarden en het maakt hiervoor dankbaar gebruik van het leidingwater als informatiedrager. Het toestel zelf vraagt een minimum aan elektriciteit en genereert een actief kwantumfysisch velt dat alle energetische ballast neutraliseert. Het bouwt een groot veld op van een diameter van ongeveer 60 vierkante meter. De informatie die aan het leidingwater wordt toegevoegd versterkt dit veld via alle leidingen die door het huis lopen.

Gepersonaliseerde oplossing

De AQwaVit Industrial-toestellen maken via het gsm-netwerk contact met onze servers en worden van daaruit gestuurd. Ze voeren ook kwantumfysische metingen van de omgeving uit. Deze metingen gaan naar de server en op basis daarvan wordt er een uniek programma gecreëerd, speciaal voor de omgeving en de energieën die er op dat moment aanwezig zijn. Op deze wijze werken we uiterst gepersonaliseerd.

Blijvend resultaat

Na de Home Cleanse-cyclus zijn alle belastende energieën in de ruimte – zowel van geopathische (wateraders, aardstralen …) als van metafysische aard – getransformeerd. Alle energetische belastingen, hoe zwaar ook, zijn omgevormd tot ondersteunende energieën. Je voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte.

De AQwaVit® Water Vitaliser, die na het beëindigen van de Home Cleanse-cyclus op de waterleiding blijft staan, zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd blijft zolang het toestel actief is.

Praktische informatie

Het toestel wordt je na betaling via bpost opgestuurd. Direct na het beëindigen van de cyclus dien je het in dezelfde verpakking met het bijgeleverde etiket terug te sturen.

De installatie is heel eenvoudig: je steekt de voedingskabel van de AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit in het stopcontact en het toestel begint te werken. Meer uitleg vind je in de meegeleverde handleiding.

De AQwaVit® Water Vitaliser wordt afzonderlijk aangeschaft en blijft na aankoop in je bezit.

Oplossingen op maat

De hier beschreven Home Cleanse-cyclus is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Voor professionele toepassingen, bijvoorbeeld in kantoren, winkels, restaurants, hotels … werken we oplossingen op maat uit met de AQwaVit® Industrial. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan gerust contact op via sam@holywell.be of via 0489245180.

Voordelen, testresultaten en ervaringen

Het is werkelijk hartverwarmend om te zien wat er met de ondersteuning van deze technologie gebeurt. Niet alleen de kwaliteit van het water, maar dat van de hele omgeving, de tuin en de buren verbetert in harmonisch tempo. Relaties genezen, oude destructieve patronen worden zichtbaar en doorbroken, er is veel meer rust en minder stress, …

De voordelen voor het water

 • Het toestel is eenvoudig zelf te monteren OP de waterleiding, te demonteren en te verhuizen indien gewenst.
 • Het water smaakt beter, wordt zachter waardoor de kalk veel minder aanslaat en veel gemakkelijker te verwijderen is.
 • Het zuurstofgehalte in het water stijgt significant (opgeloste zuurstof in water staat rechtstreeks in verband met de antioxidatie in ons lichaam).
 • De microbiologische ontwikkeling vermindert met meer dan 70%. Het water blijft dus veel langer helder en proper.
 • Het water wordt gevitaliseerd tot zeer hoge energetische waarden (boviswaarde stijgt tot meerdere miljoenen).

 Enkele belangrijke voordelen voor mens, dier en plant:

 • Alle leven komt veel meer tot rust, ook de slaapkwaliteit verbetert intens.
 • Planten ontkiemen sneller, groeien beter, wortelen dieper, ruiken en smaken beter.
 • Dieren herstellen veel beter en drinken veel meer.
 • Veel meer gebalanceerde energie.
 • Helderdere denkprocessen.
 • In het veld kan je letterlijk ballast afgeven en terug opladen.
 • Men laat gewoontes, gedragingen, gedachten en emoties die verstorend werken makkelijker los en onderneemt zaken die de dromen, groei en ontwikkeling stimuleren. Men ervaart stabielere en meer verheven emoties (liefde, dankbaarheid, vriendelijkheid, zachtheid,…).
 • Liefdevollere relaties.
 • De stem verzacht.
 • Zaken lopen beter.
 • De huid wordt strakker en gezonder.
 • Men drinkt veel meer en liever.

Uitmeting

Zowel ter plaatse als op afstand kan je een uitmeting van de energetische belasting in je woning/werkplek bekomen. Prijs: €180.

Verdiepende info kan ten allen tijde vrijblijvend op afspraak bekomen worden in Centrum voor Zelfontwikkeling, grotestraat 157, De Haan.

Ook via Zoom kan vrijblijvend info bekomen worden.

AQwaVit Bestellen

Wens je de AqwaVit Water Vitaliser in je leven te integreren? Eenmalige aankoop zonder verder onderhoud: € 895

De Home Cleanse Cyclus bedraagt € 450

De AqwaVit kan via post verzonden worden. 

Info, bestellen of afspraak:

E:  sam@holywell.be                  

 T: 0489 245180