AQwaVit Water Vitaliser
en
AQwaVit Industrial Home Cleanse Kuren

Vitaal water en een harmonische omgeving

Vitaal water en een harmonische omgeving

 

Wat is water? En wat is gezond water? Een levensbelangrijke vraag.
Vele theorieën doen de ronde over welk water je best drinkt, hoe je water best behandelt, wat belangrijk is, wat niet. Het is geen eenduidig verhaal.

Na jarenlang onderzoek en ervaring rond water en verschillende behandelingssystemen was ik in staat een deskundige mening te vormen omtrent water en gezondheid. De conclusies zijn tot op heden enkel bekrachtigd. Sinds 2017 ben ik van de ‘rivieren aan mogelijkheden’ in de oceaan beland. M.a.w. thuisgekomen. 

Mijn onderzoek leidde tot bij AQwaTech. Een West-Vlaams bedrijf dat op het vlak van water- en omgevingsbehandeling uitzonderlijk werk verricht. 

“Water leerde me dat de energetische component veel belangrijker is dan de chemische samenstelling.”

Drink een beter soort water

Je bestaat, wanneer je het aantal moleculen in je lichaam als uitgangspunt neemt, voor 99% uit water. Water drinken is de meest voor de hand liggende vorm van hydrateren (naast voeding en beweging). Om wat je drinkt maximaal op te nemen, en om het tot op celniveau beschikbaar te maken, moet je water drinken, maar niet zomaar water.  Er is een beter soort water dan kraanwater of flessenwater dat je optimaal hydrateert en de behoefte aan een grote hoeveelheid vloeistof vermindert. Dit nieuwe soort water is het water zoals we dat in de natuur vinden – het is het water in beken en bronnen, in fruit en groenten en in onze cellen. Het is onlangs “geïdentificeerd” als gestructureerd water met de moleculaire structuur van H3O2.

 

Deze inzichten zijn onder meer het resultaat van meer dan 30 jaar experimenten en onderzoek in het laboratorium van Dr. Gerald Pollack, PhD aan de Universiteit van Washington in Seattle. Dr. Pollack heeft gedocumenteerd dat H3O2, de 4e fase van water (naast ijs, liquide en gas), belangrijke verschillen vertoont met gewoon kraan- of flessenwater.  

H3O2 is 10% dichter en bevat meer zuurstof dan gewoon H2O.  Het meest verrassende verschil is misschien wel dat H2O geen elektrische lading heeft, gestructureerd water wel. Zo vormt water een batterij en begint het energie in ons te produceren en op te slaan.  Dit is precies de energie die we nodig hebben om te bewegen, te denken, te genezen en te herstellen. H3O2 is onze brandstof voor genezing. We hebben het nodig voor onze hydratatie, energie en vitaliteit. H3O2 is het water van de natuur.

Goede hydratatie is essentieel voor een energiek, gelukkig en gezond leven.
Dit is niet gelijk aan 8 glazen water per dag. 

AQwaVit Water Vitaliser

Gezond, vitaal water en een harmonische leefomgeving bevorderen de levenskracht in mensen, dieren en planten. De AQwaVit® Water Vitaliser transformeert water en maakt het energierijk, zacht en lekker. Het toestel creëert ook een positief energetisch veld in huis, dat uw hele omgeving harmoniseert. Voel het verschil in lichaam en geest!

De AQwaVit® Water Vitaliser is een toestel dat het water in uw woning transformeert in vitaler, smaakvoller en zachter water. Dit gevitaliseerde water wordt makkelijker en dieper opgenomen in het lichaam en circuleert er beter.

De AQwaVit® Water Vitaliser verhoogt ook het energetisch veld en de vitaliteit van uw woning. De waterleidingen waar het behandelde water door stroomt, worden antennes van positieve, harmonische energie. Uw woning wordt een vitale plek die gezondheid, rust en harmonie bevordert. Hierdoor bent u beter opgewassen tegen verschillende bronnen van stress.


De vitaliteit van je water en woning is van cruciaal belang voor je gezondheid, en dat van je dierbaren.

Het leidingwater wordt gevitaliseerd

Initieel was de vitalisering en zuivering van het water mijn grootste focus. Maar toen ik ontdekte en ervoer wat de AQwaVit Water Vitaliser doet voor de omgeving veranderde mijn perspectief.

Gezond, vitaal water is belangrijk!

Maar een energetisch zuivere leefomgeving én vitaal water nog veel belangrijker ter stimulering van het zelfhelend vermogen.

Maak kennis met deze vernieuwende toepassingen uit de kwantumfysica ter ondersteuning van mens, dier en plant.

Ontdek alle details in het gratis webinar over de AQwaVit in de AQwaTech Academy

Installatie AQwaVit

De Aqwavit is zeer eenvoudig zelf op elke waterleiding te installeren (stadswater, regenwater, putwater, buis in kunststof, koper, staal). Ze vraagt geen onderhoud en is eenvoudig te verhuizen.

Installeer de Aqwavit net na de waterteller of net na de pomp die het regen- putwater oppompt.

Wanneer je een ontkalker hebt plaats je de Aqwavit net daarna (water behandeld met de Aqwavit zorgt ervoor dat kalk verzacht en bijna niet meer aanslaat (zie webinar).

Voordelen, testresultaten en ervaringen

Het is werkelijk hartverwarmend om te zien wat er met de ondersteuning van deze technologie gebeurt. Niet alleen de kwaliteit van het water, maar dat van de hele omgeving, de tuin en de buren verbetert in harmonisch tempo. Relaties genezen, oude destructieve patronen worden zichtbaar en doorbroken, er is veel meer rust en minder stress, …

De voordelen voor het water

 • Het toestel is eenvoudig zelf te monteren OP de waterleiding, te demonteren en te verhuizen indien gewenst.
 
 • Het water smaakt beter, wordt zachter waardoor de kalk veel minder aanslaat en veel gemakkelijker te verwijderen is.
 
 • Het zuurstofgehalte in het water stijgt significant (opgeloste zuurstof in water staat rechtstreeks in verband met de antioxidatie in ons lichaam).
 
 • De microbiologische ontwikkeling vermindert met meer dan 70%. Het water blijft dus veel langer helder en proper.
 
 • Het water wordt gevitaliseerd tot zeer hoge energetische waarden (boviswaarde stijgt tot meerdere miljoenen).

 Enkele belangrijke voordelen voor mens, dier en plant:

 • Alle leven komt veel meer tot rust, ook de slaapkwaliteit verbetert intens.
 
 • Planten ontkiemen sneller, groeien beter, wortelen dieper, ruiken en smaken beter.
 
 • Dieren herstellen veel beter en drinken veel meer.
 
 • Veel meer gebalanceerde energie.
 
 • Helderdere denkprocessen.
 
 • In het veld kan je letterlijk ballast afgeven en terug opladen.
 
 • Men laat gewoontes, gedragingen, gedachten en emoties die verstorend werken makkelijker los en onderneemt zaken die de dromen, groei en ontwikkeling stimuleren. Men ervaart stabielere en meer verheven emoties (liefde, dankbaarheid, vriendelijkheid, zachtheid,…).
 
 • Liefdevollere relaties.
 
 • De stem verzacht.
 
 • Zaken lopen beter.
 
 • De huid wordt strakker en gezonder.
 
 • Men drinkt veel meer en liever.

Klaar om de AQwaVit te bestellen?

De AQwaVit wordt via BPost verzonden.  

Voor installatie kan je het installatiefilmpje volgen, de instructies in de verpakking volgen of mij contacteren bij twijfel of vragen. Dan kijk ik via een foto of videocall met je mee voor de beste plaatsing.

AQwaVit Industrial Home Cleanse

Energetische transformatie van gebouwen en omgeving

Gepersonaliseerde oplossing

De AQwaVit Industrial-toestellen maken via het gsm-netwerk contact met onze servers en worden van daaruit gestuurd. Ze voeren ook kwantumfysische metingen van de omgeving uit. Deze metingen gaan naar de server en op basis daarvan wordt er een uniek programma gecreëerd, speciaal voor de omgeving en de energieën die er op dat moment aanwezig zijn. Op deze wijze werken we uiterst gepersonaliseerd.

Blijvend resultaat

Na de Home Cleanse-cyclus zijn alle belastende energieën in de ruimte – zowel van geopathische (wateraders, aardstralen …) als van metafysische aard – getransformeerd. Alle energetische belastingen, hoe zwaar ook, zijn omgevormd tot ondersteunende energieën. Je voelt de rust, vrede en harmonie in de gezuiverde ruimte.

De AQwaVit® Water Vitaliser, die na het beëindigen van de Home Cleanse-cyclus op de waterleiding blijft staan, zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd blijft zolang het toestel actief is.

Praktische informatie Home Cleanse

Het toestel wordt je na betaling via bpost opgestuurd. Direct na het beëindigen van de cyclus dien je het in dezelfde verpakking met het bijgeleverde etiket terug te sturen.

De installatie is heel eenvoudig: je steekt de voedingskabel van de AQwaVit® Industrial Home Cleanse-unit in het stopcontact en het toestel begint te werken. Meer uitleg vind je in de meegeleverde handleiding.

De AQwaVit® Water Vitaliser wordt afzonderlijk aangeschaft en blijft na aankoop in je bezit.

Oplossingen op maat

De hier beschreven Home Cleanse-cyclus is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Voor professionele toepassingen, bijvoorbeeld in kantoren, winkels, restaurants, hotels … werken we oplossingen op maat uit met de AQwaVit® Industrial. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan gerust contact op via sam@holywell.be of via 0489245180.

Maak kennis met deze vernieuwende toepassingen uit de kwantumfysica ter ondersteuning van mens, dier en plant.

Ontdek alle details in het gratis webinar over de AQwaVit en de Home Cleanse in de AQwaTech academy:

Consultatie

Wens je te overleggen hoe je het water in jouw woning of werkplek het beste optimaliseert? Bel of mail me voor een gesprek bij jou ter plaatse, via videocall of in mijn praktijk: 0489 245180 of sam@holywell.be

Verdiepende info kan ten allen tijde vrijblijvend op afspraak bekomen worden in Centrum voor Zelfontwikkeling, grotestraat 157, De Haan.

AQwaVit Bestellen

 

Wens je de AqwaVit Water Vitaliser in je woning te integreren? Eenmalige aankoop zonder verder onderhoud!

De AqwaVit kan via post verzonden worden. 

Info, bestellen of afspraak:

                  E:  sam@holywell.be                  

 T: 0489 245180

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!