Verlicht je Angst

 

Lieve mens,

Je leeft in een tijd waarin het essentieel is om de angsten die je ervaart te ontdekken en te leren kennen. Het overgrote deel van de angstgedachten en gevoelens die je NU ervaart komen uit situaties uit het verleden waarin het noodzakelijk was je te beschermen. Zo kon je overleven in die omstandigheid. Diezelfde angsten leven echter verder in je, en in de ervaringen in je leven (met je werk, je partner, je buur, je bankrekening, je lichaam, je kind, …). We zijn zonder dat we het beseffen specialisten in het onderdrukken van ervaringen waar we bang voor zijn.

Er is een wet in ons menselijk onbewustzijn, en die luidt:

‘Wat je ook uit de weg gaat komt terug. En hoe meer je het vermeidt, hoe sterker het terugkeert.’

De buitenwereld is de focus!

Al je aandacht is op de buitenwereld gericht, waar de ervaren bedreiging voor waar genomen wordt. Er is in die ervaring geen enkele reden om naar binnen te gaan, en vanuit je eigen creatieve scheppingskracht nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Op dat moment is het zogenaamd reptielenbrain achteraan de schedel volop bezig je hele lichaam in vecht, vlucht of bevriesmodus te houden. Zodat je je kan beschermen tegen het gevaar.
Dit is niet leven, maar overleven. 
Dr. David Hawkins deed jarenlang onderzoek naar de verbinding tussen bepaalde gevoelens en ons niveau van bewustzijn. Hij maakte het onderscheid tussen KRACHT versus MACHT.

Gevoelens met een lager trillingsniveau houden je bewustzijn in de ervaring van macht en onmacht, dader en slachtoffer. De gevoelens met een hogere frequentie brengen je in je ware scheppingskracht. Ze stellen je in staat je ervaringen te veranderen op een integere manier. Angst gevoelens en gedachten houden je energetisch trillingsniveau laag.

Chronisch in angst leven en gericht zijn op de buitenwereld is een hoofdoorzaak van een gebrek aan vitaliteit, plezier, gezondheid, verbeeldingskracht, inspiratie, verbondenheid, …

Hersengolven en stress

Onderzoek naar hersengolven bevestigd deze inzichten.Hersengolven boven de 12 Hz vallen onder de zogenaamde Bèta golven. Onder 12 Hz bevind je je in herstelmodus (slaap, meditatie, ontspanning, …). Vanaf 12 Hz bevind je je in het zogenaamde dagbewustzijn. In deze staat ben je gericht op de buitenwereld. Gezonde afwisseling doorheen de dag, momenten van ontspanning en inspanning, focus en loslaten zijn essentieel voor een gebalanceerd energiek leven.

Het onderzoek toont aan dat straling van kunstmatige bronnen ervoor zorgt dat je hersengolven boven de grens van 12 Hz blijven. Je bevind je in een constante staat van alertheid. Het weerhoudt je hele lichaam en geest ervan om in rust en ontspanning te komen, te reflecteren en je verbeeldingskracht te laten werken.

Angst heeft een naam

Constant gericht zijn op de buitenwereld berooft jou en je kinderen je van je energie, vitaliteit en creativiteit. Angst en concurrentiegevoel zijn dominante emoties in je lichaam. Het is daarom essentieel om je angst te leren kennen. In jezelf en rondom je. Dokter en visionair Rudolf Steiner beschreef de angst zelf als een wezen, met een naam: Ahriman. Een kracht die elk mens dient te leren kennen en te overwinnen. Ten einde aan deze kracht te groeien, zelfstandig te durven kiezen voor je menselijk enthousiasme en deze angst te bevrijden. 

Steiner deed onderzoek naar deze kracht en gaf ze vorm in gips en hout. Deze zomer boetseerde ik het hoofd van Ahriman en kon zo letterlijk oog in oog staan met de angst. Om ze zo, stap voor stap in mezelf te verlichten en bevrijden.

Je bewustzijn of je trilling verhogen is de meest oorzakelijke manier om je te bevrijden van angst, gepieker, onrust, onmacht, …

Inzicht, aanpak, innerlijk werk en een ondersteunende omgeving zijn hoofdprioriteiten om diepgaand en oorzakelijk je lichaam, geest en ziel ten ondersteunen om van je leven een vitaal feest te maken.

EMO 15 energetische druppels

Deze moderne rescue-remedie ondersteunt bij trauma, emotionele en/of mentale vermoeidheid, stress en angst. Het is ten zeerste aangeraden om EMO 15 bij alle andere DROPS 15 in te nemen.

Ervaar tijdens een holistische coaching hoe de Drops 15 energetische druppels jouw zelfhelend vermogen diepgaand en oorzakelijk ondersteunen.

Wil jij je angst écht verlichten?

Ontdek hoe we in mijn coaching de essentie blootleggen en heling brengen in jouw unieke situatie. 
Reiki en energetische behandeling schenken je blijvende rust en diep herstel.Met de unieke leverzuivering worden jou lichaam en geest eindelijk terug je bron van energie en creativiteit, je maakt komaf met chronische rug en nekklachten.

Drink vitaal water dat je echt hydrateert en leef energiek in een levenskrachtige omgeving, vrij van stress door straling.

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!