Verlicht je Angst

Gepost op 24 februari 2024

Je leeft in een tijd waarin het essentieel is om de angsten die je ervaart te ontdekken en te leren kennen. Het overgrote deel van de angstgedachten en gevoelens die je NU ervaart komen uit situaties uit het verleden waarin het noodzakelijk was je te beschermen. Zo kon je overleven in die omstandigheid. Diezelfde angsten leven echter verder in je, en in de ervaringen in je leven (met je werk, je partner, je buur, je bankrekening, je lichaam, je kind, …). We zijn zonder dat we het beseffen specialisten in het onderdrukken van ervaringen waar we bang voor zijn.

Er is een wet in ons menselijk onbewustzijn, en die luidt: …

Water, het wonder van het leven.

Gepost op 19 juni 2023

Alle leven ontstaat, ontwikkelt en gedijt in water. Wetenschappers ontdekten dat het water in onze cellen, wanneer we goed gehydrateerd zijn, geen H2O is, maar H3O2. Een iets dikkere toestand van water. Het water in je cellen heeft een moleculaire structuur in een zichzelf zuiverende en energetisch geladen toestand, H3O2. In deze 4e toestand (naast gas, ijs en liquide) is water verantwoordelijk voor een groot deel van de energieprocessen in je lichaam, naast energie die je uit je voeding haalt. H3O2 komt ook voor in de natuur. Wanneer water vrij kan stromen en kolken zuivert en structureert het zichzelf. Dood wordt weer levend wanneer het vrij kan stromen. Een metafoor voor het water in onszelf? Wonderbaarlijk.
 
Water is the life-blood of the earth. When water is healthy it has a complex structure that enables it to communicate information, carry energy, nutrients and healing, to self-cleanse and discharge wastes.”– Viktor Schauberger (Oostenrijks boswachter, natuurkundige en uitvinder)

Online lezing:
In je kracht met gezond water en een vitale omgeving.

Gepost op 3 juni 2023

Wat is water? En wat is gezond water? Een levensbelangrijke vraag.
Vele theorieën doen de ronde over welk water je best drinkt, hoe je water best behandelt, wat belangrijk is, wat niet. Het is geen eenduidig verhaal.

Na jarenlang onderzoek en ervaring rond water en verschillende behandelingssystemen was ik in staat een deskundige mening te vormen omtrent water en gezondheid. De conclusies zijn tot op heden enkel bekrachtigd. Sinds 2017 ben ik van de ‘rivieren aan mogelijkheden’ in de oceaan beland. M.a.w. thuisgekomen. 

“Water leerde me dat de energetische component veel belangrijker is dan de chemische samenstelling.”

Kom tevoorschijn

Gepost op 15 mei 2023

Een meesterlijk staaltje scheppingskracht toont zich in de zich ontluikende natuur in mijn tuin, die van m’n buurman, in het bos, … overal waar ik ga.
Vreugde vervult mijn hart. En moed. Om mooie initiatieven zon en water, liefde en aandacht te geven.

Zo’n nieuw initiatief, Ontspruitende Lentemarkt in de Brugse Steinerschool. Nu zaterdag van 11 tot 19u. Daar ben ik graag deel van.

Een markt waarin ambachten en natuurlijke producten voor een gezonde levensstijl centraal staan. Met een goeie portie gezelligheid. Dat doet groeien, en bloeien.

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!