Drops 15

Energetische druppels voor een harmonieus leven

Drops 15

Energetische druppels en sprays

De Drops 15 – energetische druppels kunnen ondersteunen bij het oorzakelijk, zacht en krachtig activeren van jouw zelfhelend vermogen, geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk. 

Brengt je terug naar wie je bent

Het hedendaagse leven vraagt veel van een mens.

Stress, emotionele en fysieke belasting, toxines in de omgeving, hoge werkdruk … Er zijn tal van invloeden die u uit balans kunnen brengen.

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die uw zelfhelend vermogen stimuleren. Op een zachte, oorzakelijke manier brengen ze u terug naar wie u in wezen bent.

Flow to Heal - advies in Drops 15

De flow to Heal is een uniek en geavanceerd therapeutisch scan- en behandelingssysteem dat op eenvoudige en efficiënte manier je zelfhelend vermogen versterkt door het aanbieden van gepersonaliseerde kwantuminformatie die uniek, specifiek, relevant en nodig is op het moment van de behandeling.

De behandeling duurt 1 uur.

Na 20 min volgt een uitgebreide scan van meer dan 60 parameters op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak waarmee specifieke uitdagingen aangepakt en verbeterd kunnen worden. De Flow to Heal geeft tevens advies welke Drops 15 het meest prioriteit zijn voor jou op dit moment. Zo kan je zowel tijdens de behandeling, als thuis verder genieten van de vlotste vooruitgang in jouw gezondheid, bewustzijn en geluk.
Gratis Drops 15 webinar

Bekijk in de AQwaTech Academy het gratis introductiewebinar over de Drops 15 energetische druppels, als ook de andere oplossingen van AQwaTech die ik adviseer om jouw gezondheid, geluk en bewustzijn een intense boost te geven.

 

Kijk voor verdere info op de website van Drops 15, of bel/mail me via de contactpagina.

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!