Holistische coaching

De doelstelling van holistische coaching is jouw vermogen tot zelfherstel en zelfregulatie te activeren, te stimuleren, en te ondersteunen

Enerzijds richten we op het loslaten van oude ballast, geestelijk, mentaal, emotioneel en fysiek. Anderzijds richten we ons op de aanvoer van nieuwe, wenselijke en ondersteunende input op deze niveaus. Zo bouwen we stap voor stap, op het tempo zoals het zich ontvouwt aan het hervinden en ontdekken van je ware zelf. De jij die niet alleen herstelt van het ongemak, maar veerkrachtig, verrijkt, bewust en vitaal het leven en haar kansen met kalme vreugde kan scheppen.

 

De gehele mens
Geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk

Enkele invalshoeken

1. Het herstellen van de energetische relaties in de familie waarvan andere domeinen in ons leven (partner, collega’s, huisvesting, …) een belangrijke spiegel zijn.

2. Inzicht verwerven in onze Noordelijke Maanknoop binnen de Astrologie. Deze onthult belangrijke onbewuste neigingen om achter te laten en te ontwikkelen talenten.

3. Moderne vormen van meditatie, gebed en affirmatie om zowel tijdens als naast de begeleiding beperkende overtuigingen, patronen en aandoeningen om te buigen tot ondersteunende.

4. Tips en advies voor ondersteunende voeding, reiniging en levensstijl op jouw maat. Het belang van het zacht ontgiften van systemen als de lever, de lymfe, ontzuren de darmen en andere systemen is hierbij van grote ondersteuning.

5. Behandeling met de Flow to Heal-technologie en naast de consulten inname van de energetische ondersteuningen Drops 15. 

6. Stress uit de omgeving  zoals elektro-magnetische straling, energetische en geopatische belasting transformeren via de Penta Power technologie en de Aqwavit technologie.

 

''Vervloek je ziekte, aandoening of situatie niet.
In potentie herbergt het een gelukkigere versie van jezelf in zich.''

Klaar om je potentieel te ontdekken?

Maak een afspraak

Holistische coaching

Prijs per uur: € 60.

Meting en behandeling met de Flow to Heal – technologie: € 25.

Behandeling met de Flow to Heal

De Flow to Heal technologie beidt een zeer zacht krachtige behandeling van alle energetische verstoringen in ons systeem. Deze sessie duurt 25 minuten. Dit kan zowel in de praktijk als op afstand. 

Prijs: € 25,00.

Online

Het bovengenoemde aanbod kan ook steeds via online consultatie.

De werkwijze en prijzen zijn hetzelfde.

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!