Zuiver je lever, leef je Leven

Geef je lichaam terug de gezondheid en vitaliteit die je echt verdient

 

Heb je het gevoel diep vermoeid te zijn en toch almaar door te moeten doen? Doe je al jaren van alles voor je gezondheid maar kom je slechts moeizaam of tijdelijk tot verbetering? Ben je soms streng en hard voor jezelf? Ervaar je, of onderdruk je boosheid, frustratie, tekort aan tijd, liefde of geld, of …?

“Er is niets mis met jou, 

je lever zit verstopt.”

Galstenen in de lever - oorzaak van ziekte

Langdurige stress door destructieve gedachten, emoties, levensstijl, voedingspatroon, medicatie en/of alcohol, … vormen galstenen in je lever.

Je lever is de zetel van al je vitale processen. Het is de biochemische fabriek die alle cellen van je hele lichaam voorziet van de juiste hoeveelheid en soort voeding. Het is de energiecentrale van jouw leven.
Het is… de Lever!

Vitaliteit, levenslust, creativiteit, zacht zijn – en opkomen voor jezelf, gezond ritme, gezonde eetgewoonten, … allemaal zijn ze het gevolg van een gezonde en zuivere lever.

“Het hebben van een schone lever, staat gelijk aan een nieuw leven.”

– Dr. Andreas Morritz, uit: De wonderbaarlijke lever en galblaasreiniging

Zuiver je lever, leef je Leven!

Ontdek de meest fundamentele en bevrijdende fysieke kuur die je jouw lichaam én het klimaat kan schenken. Verlos jezelf van diep ingesleten verhardingen, blokkades en overtuigingen die je weerhouden om los te laten en te stromen.

Jij in je lichaam voelt je weer gezond, energiek en creatief.


Het kind in je is terug vrij, om te doen waar het gelukkig van wordt.

Mijn verhaal

Één van de meest ingrijpende ontdekkingen in het herwinnen van mijn gezondheid en energie was/is het zuiveren van de galkanalen in mijn lever van galstenen en andere toxines.

Al op jonge leeftijd had ik chronisch last van rugpijn en spanningen, hoofdpijn, concentratiemoeilijkheden, slechte tot soms geen slaap, weinig en wisselende energie en een wisselend gemoed. Osteopathie-behandeling hielp me voor een dag of 2 – 3, nadien waren de klachten chronisch terug.

 

 

 

Toen ik zo’n 10 jaar terug voor het eerst een leverzuivering deed, ontwikkeld door Dr. Andreas Morritz, waren als bij wonder mijn jarenlange rugklachten verdwenen. Ik ervoer veel meer helderheid, kon eindelijk mensen in de ogen kijken, goed doorslapen, had veel meer energie en zin, goesting om leuke en creatieve dingen te doen,  … Het betekende een belangrijke doorbraak in het in eigen handen nemen van mijn gezondheid en energie.

Het volledig zuiveren van mijn lever nam enige tijd in beslag. Ik heb mijn ogen uitgekeken hoeveel stenen er uit mijn lever, via de ontlasting, naar buiten zijn gekomen. Het was een intens en bevrijdend traject waarvoor ik enorm dankbaar ben.
Sindsdien heeft de kuur een vaste plaats in mijn holistische werkwijze en genieten ook anderen mee van haar bevrijdende, verlichtende en verhelderende werking.

 

“Door het opheffen van de verstopping of blokkade van de galwegen in de lever en de galblaas zullen de 60 tot 100 biljoen cellen van het lichaam weer in staat zijn om meer zuurstof te ademen, voldoende hoeveelheid voedingsstoffen op te nemen, efficiënt de stofwisselingsproducten te verwijderen en perfecte communicatielijnen met de hersenen, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het endocriene systeem – de klieren die de hormonen in het lichaam afgeven – en alle andere delen van het lichaam te onderhouden.”

– Dr. Andreas Morritz, uit: De wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging

Zachter en meer oorzakelijk

De leverkuur is de belangrijkste fysieke kuur waarin ik mensen begeleid. Eenvoudigweg omdat ik merk dat een zuivere en vitale lever, zonder galstenen en toxines een essentieel onderdeel is wanneer mensen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun gezondheid en echt willen verbeteren. Het is de enige kuur die er in slaagt om galstenen effectief uit de lever te verwijderen en de lever weer optimaal te laten werken voor het ganse lichaam.

 

De originele zuivering zoals ik die 10 jaar terug deed was best intens. Een combinatie van de het onderzoek en de bevindingen van Dr. Morritz, samen met de juiste supplementen en energetische druppels van Drops 15 maken de leverzuivering vandaag veel zachter, comfortabel en meer oorzakelijk. Hierdoor is iedereen, mits goeie begeleiding, in staat deze kuur veilig en eenvoudig zelf toe te passen.

De effectieve kuur neemt slechts twee dagen in beslag, dit maakt ze zeer toegankelijk en toch zeer diepgaand.

Symptomen van een vervuilde lever

Gezien de lever verantwoordelijk is voor zoveel verschillende lichaamsfuncites is de hoeveelheid symptomen die gepaard gaan met het hebben van galstenen in de lever zo groot dat ik er hier slechts enkele benoem:

 • Hunkeren naar eten
 • Hoog cholesterolgehalte
 • Hart- en vaatziekten
 • Hersenstoornissen
 • Depressie
 • Hormonale disbalans
 • Problemen met het gezichtsvermogen
 • Wallen onder de ogen
 • Stijve nek
 • Allergieën
 • Botontkalking
 • Chronische vermoeidheid

 

Feedback en getuigenissen

 

Rug- en nekpijn zijn bijna volledig verdwenen. Veel fitter. Veel creatiever. Veel meer energie, helderheid en concentratie. Helderdere ogen. Veel zachter en liefdevoller, meer zelfzorg. Zin in ongezonde voeding verdwijnt. Betere vertering. Betere lever- en cholesterolwaarden. Loslaten van boosheid.

“Eens je eraan begint, voel je letterlijk dat je lichaam zich reinigt. Je darmen worden gespoeld en je merkt al heel snel dat ze rustiger worden.
Even volhouden tot het einde, en je merkt dat ook je lever minder zwaar aanvoelt.

Na de kuur voelde ik me vitaler en had ik meer energie. 
Kortom, een aanrader.”

Peter Van Den Broucke – Ingenieur

“Na het nemen van één flesje Cleanse 15 voel me rustiger, jaag me minder op in dingen. Ik voel meer tevredenheid.
Mijn slaap is opvallend verbeterd.
Mensen die anders van me profiteerden en waar ik het gevoel had dat ik voor hen moet zorgen heb ik losgelaten. Ik voel me er niet schuldig over wanneer ik voor mezelf kies.
Mijn ogen zijn opvallend helderder.” 

A. – Gepensionneerd

Enthousiast? 

Klaar voor een lever zuivering?