Ontvang hier jouw gratis e-book vol praktische tips om gezond te leven met straling!

Gezond leven met straling

Wifi, gsm, DECT-telefoons (draadloze telefoons), toestellen met bluetooth-verbinding, microgolfovens, kookplaten met inductie … Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch zenden al deze technologieën elektromagnetische straling uit. En die kan schadelijk zijn voor de mens.

U merkt het misschien zelf als u ermee werkt: u wordt snel moe, voelt trillingen in de handen of armen, u krijgt hoofdpijn of wordt duizelig. Of u voelt zich al langer niet goed in uw vel: u slaapt slecht, hebt chronische fysieke klachten, u voelt zich neerslachtig … Elektrostraling kan mee de boosdoener zijn.

De Penta Power Tags beschermen u tegen de mogelijke schadelijke effecten van straling. Meer nog: ze bouwen zelf een positief energieveld op. Hierdoor wordt de energie in huis en rondom u versterkt. U ervaart rust, harmonie, meer vitaliteit en gezondheid.

Verhoog uw energie en vitaliteit met de tips uit het E book en de Penta Power Tags!

Ontdek gratis de mate van kunstmatige elektromagnetische straling in jouw woning.

Een stralingsscan is een check-up van de leefomgeving, waarbij de elektromagnetische stralingsbronnen waaraan de bewoners blootgesteld zijn gedetecteerd worden.

Op basis van jouw antwoorden ontvang je een gepersonaliseerd resultaat dat tot stand komt door berekening van de volgende factoren:

De wijze van blootstelling, zoals het aantal stralingsbronnen, hun nabijheid en de duur van blootstelling.

De eigenschappen van de stralingsbron zoals soort en hoeveelheid straling.

Penta Power

Dé ultieme bescherming tegen straling

De Penta Power Tags transformeren via passieve kwantumtechnologie de mogelijke schadelijke stralingseffecten van gsm, wifi, DECT, bluetooth … Bovendien versterken ze uw energetisch veld en dat van de ruimte rondom u. Hierdoor verhoogt uw vitaliteit en energie.

Penta Power biedt oplossingen van klein tot groot: voor uw smartphone en uw hele woning, voor het elektriciteitsnet in huis, uw persoonlijk energieveld en de ruimte waarin u zich bevindt. De Tags zijn handige stickers met een elegant design. Zo geplaatst, meteen actief! Alle Penta Power Tags zijn compatibel met elkaar en versterken elkaars werking.

Werking & Technologie

De Penta Power Tag-technologie is ontwikkeld om de mogelijke negatieve impact van elektromagnetische velden (straling) op alle leven zo veel mogelijk te transformeren, zowel wat het fysieke als het energetische lichaam betreft.

Wat is straling?

Straling is een onzichtbaar, maar wel meetbaar energiepakket dat in een golfpatroon in alle richtingen door de ruimte beweegt. Iedere vorm van straling heeft een elektrische en een magnetische component. Die zorgen ervoor dat onze toestellen werken. Daarnaast heeft straling ook een zogenaamde scalaire component. Deze is niet noodzakelijk voor de werking van de toestellen, maar is wel verantwoordelijk voor de mogelijke negatieve impact van straling.

Iedere vorm van straling heeft een specifieke golflengte en frequentie. Hoe korter de golflengte, hoe hoger de frequentie en hoe meer energie de straling heeft. Daardoor zal het effect op de lichamen waartegen ze ‘botst’ ook des te groter zijn.

Een uitgekiende werking

De Penta Power Tags werken uitsluitend op het scalaire deel van de elektromagnetische golf, ongeacht de frequentie die deze golf heeft. Ze raken niet aan de elektromagnetische component van de straling. Uw toestellen blijven dus even goed werken als voorheen.

De Penta Power Tag-technologie, gebaseerd op de bevindingen van prof. Konstantin Meyl, genereert een positief (scalair) veld. Dit veld transformeert de mogelijke schadelijke component van alle vormen van straling voor mensen, dieren en planten. Deze technologie is een vorm van passieve kwantumtechnologie.

Passieve kwantumtechnologie

De kwantumfysica is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met verschijnselen die met de kwantummechanica kunnen worden beschreven. Kwantummechanica is een natuurkundige theorie die het gedrag van materie en energie op atomaire en subatomaire schaal beschrijft. Veel experimenten hebben inmiddels aangetoond dat de kwantummechanica de werkelijkheid zeer nauwkeurig beschrijft. Hierdoor is dit een van de succesvolste natuurkundige theorieën aller tijden geworden. De kwantummechanica heeft dan ook veel toepassingen; de werking van veel moderne technologieën, zoals computers en lasers, berust op eigenschappen van de materie die niet op de klassieke wijze (met de wetten van Newton) te beschrijven zijn.

Passieve technologie is technologie waar geen stroom of mechanische krachten aan te pas komen.

Energie en informatie

Materie zoals we die ons gewoonlijk voorstellen, bestaat niet. We nemen materie wel fysiek waar, maar in feite is alle materie geconcentreerde energie. Informatie zorgt ervoor dat energie vorm aanneemt. Deze informatie wordt gedragen door (niet-lineaire) golven, die het hele universum kunnen doorkruisen met blijvende sterkte en met snelheden die veel hoger zijn dan het licht. Deze informatie geeft vorm aan de materie. Eigenlijk bestaat alles dus in essentie uit energie en informatie.

Uitmeting

Ieder levend wezen reageert anders op verschillende bronnen van straling. Tijdens een uitmeting bekijken en behandelen we drie vragen:

1. Wat zijn de voornaamste bronnen van straling in huis en in de omgeving? Welke vormen van straling zijn voor elke inwoner het meest belastend? Hoe kunnen we anders met aanwezige stralingsbronnen omgaan?

2. Hoe kunnen we de energie en leefkwaliteit van de bewoners en de woning verhogen met de Penta Power Tags?

3. Hoe ontgiften we van de opgebouwde vervuiling door langdurige blootstelling aan straling? 

Prijs: €60 per uur.

Je kan ook steeds zelf gratis een stralingsscan.

Verdiepende info kan ten allen tijde vrijblijvend telefonisch, via mail of op afspraak bekomen worden in Centrum voor Zelfontwikkeling, grotestraat 157, De Haan.

Online bestellen

Heb je zelf uitgemaakt welke Tags jij in je leven wilt integreren?

Alle Tags kunnen via Bpost verzonden worden naar jouw thuis.

Verzendingskosten: € 7. Bij een bestelling boven de € 350 is de verzending gratis. Info, bestellen of afspraak. E:  sam@holywell.be T: 0489 245180

Prijslijst Penta Power Tags

Productoverzicht

Multi Tag

Het is belangrijk om de stralingsbronnen bij de ‘bron’ aan te pakken. De Multi Tag is ontworpen om alle draadloze toestellen in huis te transformeren: gsm, wifi, draadloze telefoon, tablet, laptop, babyfoon, … Kleef de Tags op de gsm, laptop en desktop bij voorkeur op de kant die naar jou kijkt. Diameter 19 mm. Prijs € 18 (korting vanaf 2 st.) Voor onder meer de Smart Phone is de Duo ontworpen. Twee kleinere tags die samen iets krachtiger werken. Beide Tags bevestig je op hetzelfde vlak. Diameter 9 mm. Prijs: € 30 De duo Tag bestaat in witte en zwarte uitvoering.

Gold Tag

De Gold Tag is zeer vaak mijn eerste advies. Deze Tag maakt een groot verschil in de vele vormen van stress waar we ook buiten huis aan worden bloot gesteld. Ze is zeer veelzijdig en zeer krachtig. Inzetbaar op kantoor, in de auto, trein, vliegtuig, slaapkamer, … maar ook om voeding, kristallen, onszelf, water, snijbloemen… op te laden. Haar grootte zorgt er mee voor dat ze een krachtig veld opbouwt in de ruimte waar je ze legt. Diameter: 13 cm. Prijs: € 125

Pendant

De Pendant is een handige hanger voor aan je riem, sleutelbos of als halsketting. Ook deze is ontworpen om buiten huis de energie en levenskwaliteit te bevorderen. Ze verschilt onder meer van de Gold Tag omdat ze een persoonlijke werking heeft. Je draagt deze hanger op of bij het lichaam en wisselt deze niet uit. De Pendant werkt het sterkst wanneer haar symbool zichtbaar is. De Pendant gebruik je enkel overdag, niet ’s nachts. Voor in de slaapkamer is de Gold Tag geschikt. De Pendant is te verkrijgen in de kleuren goud, zilver, wit en zwart. Diameter: 37 mm. Prijs: € 80

Home Tag

De Home Tag is essentieel om de straling die van buitenaf het huis doordringt. Wifi, hoogspanning, gsm-masten, … Je hangt de Home Tag zo hoog mogelijk in huis, ze vormt van daaruit een koker naar beneden. In deze koker verhoogt ze de energie en overstemt krachtig de straling van buitenaf met een hoge harmonie. Soms kan het moeilijk zijn om deze Tag aan het plafond te kleven. Daarom bied ik het plexiplaatje aan. Je kleeft de Home Tag op het plaatje en vijst het in de gepaste ondergrond. Ook gemakkelijk bij verhuis. De Home Tag is er in witte en zwarte uitvoering. Diameter: 17 cm. Prijs: €160

220 Tag

Met de Home Tag in huis zijn alle bronnen van straling die van buitenaf komen getransformeerd. Ook via het elektriciteitsnet komt zeer veel straling binnen. Om ook deze te transformeren kleef je de 220 Tag op de zekeringskast. Ook geschikt voor op de omvormer van je zonnepanelen. Gele uitvoering. Prijs: € 40

Quatro Tag

Op sommige plaatsen is het noodzakelijk om voor een optimale leefkwaliteit met elektrosmog op een specifiek vlak de straling extra te transformeren. Dit kan zijn: Een raam dat uitkijkt op een antenne, de microgolfoven, het (kinder)bed, de voorruit van de wagen, … De Quatro Tag zijn vier Tags die de grootte hebben van een Phone Tag maar geprogrammeerd zijn om samen te werken. Je kleeft ze alle vier op éénzelfde vlak. Prijs: € 60

Graag tips, inspiratie en events?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang jouw bron van vitaliteit maandelijks in je mailbox!